Timisoara

Home / Timisoara

Oferim Cel Mai Bun Raport Pret – Calitate Pentru Inchirieri Auto Timisoara

Faraway Rent a Car Timisoara ofera servicii de Inchirieri Auto Timisoara NON-STOP in orice locatie din oras si aeroport, avand printre cele mai mici preturi la garantii. Serviciile oferite va garanteaza calitatea cat si siguranta atat din punct de vedere estetic cat si tehnic, deoarece parcul auto Faraway Rent a Car Timisoara detine o sumedenie de masini, cuprinzand cele mai populare marci de masini pentru Inchirieri Auto Timisoara.

Suntem o companie cu experienta in domeniul serviciilor de Rent a Car Timisoara » Inchirieri Auto in orasul Timisoara si ne propunem sa satisfacem in mod desavarsit cerintele fiecarui client. Daca sunteti in cautarea unui serviciu de Inchirieri Auto Timisoara sau in Aeroportul Timisoara, la noi gasiti cele mai bune oferte adaptate bugetului.

Avand multi ani de experienta in domeniul serviciilor de Rent a Car Timisoara » Inchirieri Auto in Timisoara, putem oferi clientilor cea mai buna solutie pentru cerintele sale in materie de Inchirieri Masini Timisoara. Daca doriti servicii de si masini de inchiriat in Timisoara la cel mai bun pret, nu ezitati sa ne contactati. Apelati cu incredere la compania noastra de Rent a Car Timisoara.  Va oferim intotdeauna cele mai bune servicii de Inchirieri Masini in Timisoara la preturi accesibile.

Vrei sa ajungi la Aeroportul International Timisoara chiar daca nu esti in orasul Timisoara? Nimic mai simplu.

Faraway Rent a Car Timisoara / Inchirieri Auto Timisoara va pune la dispozitie sofer pentru a ajunge la destinatie in siguranta si la timp. Tot ce trebuie sa faceti este sa rezervati masina dorita iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a stabilii toate detaliile referitoare la aceasta optiune.

Pentru familii putin mai numeroase, Faraway Rent a Car Timisoara / Inchirieri Auto Timisoara va pune la dispozitie Opel Vivaro 8+1 locuri care se poate inchiria cu sau fara sofer in Orasul Timisoara pentru excursii, drumetii, simple plimbari intre orase sau pentru tururi locale, iar toate acestea in cele mai bune conditii de confort si siguranta.

Programul nostru de lucru este NON-STOP pentru serviciile de Inchirieri Auto Timisoara, masinile noastre nu sunt inscriptionate cu nimic, toate taxele sunt incluse in pretul de inchiriere al masinii, asistenta NON-STOP pe toata perioada, kilometrii nelimitati indiferent de numarul de zile de inchiriere, garantia se poate achita si cash, fara a fi necesar sa platiti cu cardul de credit, Inchirieri Auto Timisoara ieftin